Cheesecake "čokoládový trojboj"
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus: Sušenky s mandlemi rozmixujeme, přidáme máslo a mléko a smícháme do konzistence drobenky. Pokud by se drobila, přidáme ještě trochu mléka, nakonec zapracujeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Korpus: Sušenky s mandlemi rozmixujeme, přidáme máslo a mléko a smícháme do konzistence drobenky. Pokud by se drobila, přidáme ještě trochu mléka, nakonec zapracujeme…
1.Zprudka opečte kousky lososa 2.Troubu předehřejeme na 180°C.Koláčovou formu vymažeme máslem a vyložte toustem. Přidejte lososa 3.Smetanu,sýr,vejce,sůl a pepř…
Vajíčka předem uvaříme natvrdo. Necháme zchladnout, oloupeme a kráječem na vajíčka rozkrájíme.Vajíčka dáme do misky, přidáme Lučinu a Philadelphii, rozmačkáme a…
Najprv si urobime cesto tmave cesto. Cokoladu a 150 g masla dame do hrnceka a roztopime v horucom vodnom kupeli. 3 cele vajcia, 200 g cukru a lyzicku soli dame do misy…
Vajíčka si předem uvaříme. Okurky, vajíčka, cibuli a šunku nakrájíme na malé kousky. Všechny ingredience smícháme dohromady, podle chuti osolíme a jen zlehka opepříme. …
V míse si smícháme mouku s kypř. práškem, změklým máslem, strouhaným sýrem a rajčaty. Musí se vytvořit taková drobenka. Jogurt si smícháme s mlékem a přidáme to k…
Na kokosovém oleji opražíme vločky, přidáme med a kokos, promícháme a necháme vychladnout.Připravíme krém. Obě avokáda rozpůlíme, odstraníme pecku a vydlabeme dužninu.…
Sušenky rozdrtíme, smícháme se skořicí a měkkým máslem. Touto směsí vysteleme plech.Smícháme všechny ostatní suroviny kromě 1/2 salka, které nalijeme na povrch koláče a…
Sýry, cukr a likér společně rozšleháme dohladka. Smetanu vyšleháme do tuha a opatrně ji smícháme s předchozí směsí.Z perníku vykrájíme kolečka o průměru pohárů do…
Rozehřejeme pec na 180 st. Použila jsem dortovou formu 16 cm průměr, dno vyložila pečícím papírem a celou vystříkala olejem ve spreji, olejem i muffinový plech (viz…
Bohatě nazdobené dortíky, tak akorát do dětské ručky připravíte podle našeho inspirativního receptu. Kyprý a šťavnatý korpus dozdobíte jemným smetanovo-vanilkovým krémem…
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Tarhoňa byla pochoutkou kočovníků. Jak se tahle maďarská specialita připravuje?
Slané ukrajinské buchty pampušky jsou vynikající jako příloha. Dělají se podobně jako české buchty