Pikantní uzená pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenMakrelu nakrájíme na drobné kousky, přidáme ostatní ingredience a pečlivě promícháme. Okořeníme, dochutíme a necháme v ledničce vychladit. Mažeme na čerstvé pečivo,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 053 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,67 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 933 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Makrelu nakrájíme na drobné kousky, přidáme ostatní ingredience a pečlivě promícháme. Okořeníme, dochutíme a necháme v ledničce vychladit. Mažeme na čerstvé pečivo,…
Nejprve v misce vidličkou rozmačkáme oba sýry, přidáme změklý tuk a smícháme. Zeleninu nastrouháme a přidáme do směsi společně s pažitkou a petrželkou a důkladně…
Připravte si lahodné pikantní karbanátky, obohacené o uzený sýr a medvědí česnek. Tato jedinečná kombinace přináší dokonalé spojení chutí, kde jemná pikantnost…
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva