Večerní talíř k vínu
Recept ještě nebyl hodnocensuroviny narájíme na kostičky nebo plátky, já to střídám, ať všechny nevypadají stejně a ozdobíme talíř
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 8,67 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
– cukry | 1,33 g |
––– laktóza | 1,43 g |
suroviny narájíme na kostičky nebo plátky, já to střídám, ať všechny nevypadají stejně a ozdobíme talíř
Ozdobit chlebíčky pouze nemusí být vůbec nudné a stále stejné. Milovníci různých sýrových variací si tu dnes přijdou na své. Zde máte možnost, jak vytvořit ze tří druhů…
Bešamel: Do vlažného mléka vmícháme zeleninový vývar. Na vyšší pánev dáme rozehřát máslo, přidáme mouku a dobře promícháme. Mléko s vývarem nalijeme do pánve a…
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Japonský recept na dlouhověkost? Sushi! Poznáte všechny jeho druhy?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky