Pečené nové brambory s dipem z kozího sýra
Recept ještě nebyl hodnocenNovým bramborám bude stačit pár minut v troubě a máte na stole, i díky přidaným bylinkám, neodolatelnou voňavou dobrotu. Ještě připravit jednoduchý sýrový dip a můžete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 25,00 g |
– nasycené | 15,50 g |
– nenasycené | 8,50 g |
–– mononenasycené | 7,20 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,60 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Novým bramborám bude stačit pár minut v troubě a máte na stole, i díky přidaným bylinkám, neodolatelnou voňavou dobrotu. Ještě připravit jednoduchý sýrový dip a můžete…
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?