Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Recept ještě nebyl hodnocenQuinou jsem nechala na deset minut odstát ve vodě. Pro jistotu jsem ji aspoň na třikrát proprala. Zalila jsem ji vývarem a dala vařit, dokud se veškerá tekutina nevsákla…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 27,50 g |
– nasycené | 19,00 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Quinou jsem nechala na deset minut odstát ve vodě. Pro jistotu jsem ji aspoň na třikrát proprala. Zalila jsem ji vývarem a dala vařit, dokud se veškerá tekutina nevsákla…
Makarony uvařte a vysušte. Troubu předehřejte na 180 stupňů. Vymažte máslem kulatou formu na dort nebo pečicí mísu a lehce vysypte strouhankou. Cibuli, česnek a bobkový…
Znáte štědrovečerní tradice a pověry? Devatero chodů na stole, prostřeno pro náhodného hosta, šupina pod talířem a další
Jak na pravý gurmánský burger? Stačí vám trhané maso a správná omáčka
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky