Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Recept ještě nebyl hodnocenRecepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 5,65 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 6,50 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Recepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
Květák nám nabízí širokou škálu možností jak jej v kuchyni upotřebit. Stačí růžičky krátce předvařit a pak je zapéct dozlatova se smetanou, vejci, sýrem, bylinkami a…
Krásně nazdobený a chutný obložený chlebíček přijde k chuti snad každému. Přinášíme vám inspiraci na lahodné a bohatě zdobené chlebíčky a věřte, že nezůstanete u…
Pravověrní milovníci pizzy použijí na obložení korpusu sugo a originální suroviny. Pokud ale na dobrou a rychlou večeři čeká dětské osazenstvo, s povděkem přijme…
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky obalené v pikantní…
Šťavnaté maso se sýrem, obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Tyto jsou navíc extra…
Nejznámější bramborové placky jsou jistě lokše a bramboráky. Je tu ale ještě jedno jídlo, které stojí za pozornost - bramborové placky se šunkou a sýrem, které se pečou…
Jednoduché květákové placičky s česnekem a nastrouhaným sýrem zvládne připravit každý. Postačí nastrouhaný květák a sýr promíchat s vejci, moukou a kořením, dozlatova…
Lahodná, krémová omáčka z dýně hokaido je v tomto receptu zjemněná smetanou a dochucená kořením. Výborně doplní například těstoviny, nebo ji můžete použít k přípravě…
Pohanka je přirozeně bezlepková obilovina, která má příjemně oříškovou chuť. V našich končinách bývala tradiční surovinou a dnes se k ní znovu vracíme. Je totiž nejen…
Tento jednoduchý a rychlý slaný koláč vám svou vůní i chutí trochu připomene pizzu. Základ můžete doplnit tím, co máte rádi, nebo co máte zrovna v lednici. Skvěle chutná…
Tento jednoduchý a rychlý slaný koláč vám svou vůní i chutí trochu připomene pizzu. Základ můžete doplnit tím, co máte rádi, nebo co máte zrovna v lednici. Skvěle chutná…
Zbyl vám doma tvrdší chleba a chcete ho vyhodit? Rozhodně ne! Raději rozpalte pánev a připravte pikantní směs, která vám bude na topince chutnat. Takto připravený pokrm…
Typickou dobrotu, která neodmyslitelně patří k různým kulturním akcím, si můžete snadno připravit i doma. Domácí pekárna ušetří spoustu práce a vzniknou vám nadýchané…
Také milujete recepty, díky kterým můžete zužitkovat poslední suroviny z lednice? A navíc připravit skvělou večeři či svačinu? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept s…
Máte chuť na svěží oběd s příchutí exotických dálek? Tradiční balkánská musaka je to pravé ořechové. Vynikající pokrm z mletého masa, lilku, rajčat, brambor a bešamelové…
Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale…
Zapečená kuřecí prsa s hořčično-smetanovým přelivem budou chutnat k lehkému obědu. Pokud k nim připravíme vhodnou přílohu můžou být i chutným pokrmem, který lze…
Květák nastrouháme na jemném struhadle, cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Smícháme maso, vejce, květák a zbývající suroviny.Masovou směs dobře vypracujeme a dochutíme…
Tradičním tureckým pokrmem je gözleme, placka, kterou můžete naplnit jak nasladko, tak i naslano. Náš recept nabízí rovnou tři varianty náplní. Příprava není nijak…
Tradičním tureckým pokrmem je gözleme, placka, kterou můžete naplnit jak nasladko, tak i naslano. Náš recept nabízí rovnou tři varianty náplní. Příprava není nijak…
Tradičním tureckým pokrmem je gözleme, placka, kterou můžete naplnit jak nasladko, tak i naslano. Náš recept nabízí rovnou tři varianty náplní. Příprava není nijak…
Dozlatova usmažené, křupavé a po česneku vonící langoše, to je klasika, kterou uvítáme na pouti, koupališti, ale i doma. S našim receptem si můžete připravit i verzi…
Kaiserky jsou oblíbeným pečivem ze supermarketů. Ovšem domácí pečivo je domácí. Peříčkové houstičky - kaiserky podle receptu upečete celkem snadno, výsledkem bude…