Sýrová pomazánka se šunkou
Recept ještě nebyl hodnocenSýr Ricotta vyklopíme do mísy a vlijeme jednu polévkovou lžíci rozpuštěného a lehce vychlazeného másla. Dobře promícháme, aby došlo ke spojení chutí, a přidáme najemno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 533 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,67 g |
– nasycené | 5,67 g |
– nenasycené | 2,43 g |
–– mononenasycené | 2,17 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Sýr Ricotta vyklopíme do mísy a vlijeme jednu polévkovou lžíci rozpuštěného a lehce vychlazeného másla. Dobře promícháme, aby došlo ke spojení chutí, a přidáme najemno…
Suroviny na těsto smícháme, vyvoříme hladkou kouli. Pokud by se směs nechtěla spojit, přidáme pár lžiček mléka. Pak uložíme asi na 30 minut do ledničky. Mezi tím…
Nakrájíme umytou cuketu na kolečka a vložíme na dno zapékací misky. Přidáme vrstvu zeleniny a bylinek, vše nakrájené na drobno. Posypeme syrovátkovým sýrem nakrájeným na…
Recept na babiččiny kvašáky: K dokonalosti pomůžou vinné listy, kopr nebo kousek chleba
Josef Maršálek upekl žemlovku podle babičky Boženky: Důležitý je výběr správně starého pečiva, radí cukrář
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči