Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory
Recept ještě nebyl hodnocenSvérázný popis zapečených francouzských brambor vás jistě zláká k vyzkoušení. Brambory zapékané s uzeninami a dochucené zajímavou kombinací tavených sýrů chutnají dobře…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 053 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,67 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 933 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Svérázný popis zapečených francouzských brambor vás jistě zláká k vyzkoušení. Brambory zapékané s uzeninami a dochucené zajímavou kombinací tavených sýrů chutnají dobře…
Salám a hermelín umeleme, nebo nastrouháme. Přidáme tavený sýr, rozmačkaný česnek, máslo, majonézu a vše řádně promícháme. Nakonec přidáme vejce promáčknutá na kolečku…