Kvasnicová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.Máslo rozehřejte, vhoďte cibuli, nechte zesklovatět, přidejte rozdrobené kvasnice a zalijte syrovátkou nebo mlékem. Zahřívejte,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 9,33 g |
–– mononenasycené | 8,33 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.Máslo rozehřejte, vhoďte cibuli, nechte zesklovatět, přidejte rozdrobené kvasnice a zalijte syrovátkou nebo mlékem. Zahřívejte,…
Žampiony omyjeme, osušíme a nasekáme na malé kousky. Dáme je do kastrolku, přidáme nakrájenou cibuli, olej, sůl, a kmín. Dusíme, až se odpaří všechna tekutina, dno musí…
Vývar: - Kuřecí skelety (4 ks) vložíme do pekáčku, přidáte rozkrojenou cibuli i se slupkou a vložíme do trouby rozpálené na 230 °C. Pečeme, dokud kostry nezačnou…