Sýr Vltavín dvouplísňový
Sýr Zálesák - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 053 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,67 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 933 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové škvarkové placky božsky chutnají, jsou rychlé a snadné. Báječnou šťavnatost i vůni dodají škvarky
Pečený květák pětkrát jinak: Dejte si ho smetanový, po indicku nebo se slaninou!
Milujete brambůrky? Vyrobte si jejich zdravou variantu! Výborné jsou celerové nebo polentové