Tapioka se špenátem a sušenými brusinkami
Recept ještě nebyl hodnocenTapiokové perličky namočíme na 6 hodin do dvojnásobného objemu vlažné vody. Sušené brusinky také na hodinu namočíme, aby nabobtnaly. Slunečnicová semínka nasucho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 389 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tapiokové perličky namočíme na 6 hodin do dvojnásobného objemu vlažné vody. Sušené brusinky také na hodinu namočíme, aby nabobtnaly. Slunečnicová semínka nasucho…
Tapioku naypejte do menšího kastrolu, zalijte vodou a kokosovým mlékem. Přidejte cukr a pozvolna vařte 20 minut, dokud perly nezměknou a směs nebude houstnout. Často…
V hrnci (použila jsem mlékovar, který mi přijde šetrnější a také bezpečnější co se připalování týče) ohřejte rostlinné mléko a přidejte tapioku společně se zrníčky z…
Tapiokové perly si namočíme do vody asi na cca 3-5 hod (klidně i přes noc). Perly poté scedíme do jemného sítka. Poté si nachystáme jeden díl perel (například 1 hrníček)…
Tapiokové perly si dáme na min. 3 hod nabobtnat do vody. Na jeden díl perel připadnou 3 díly vody (zhruba)... Mezitím si oloupeme kokosový ořech a vypustíme z něj vodu…
Tapiokové perličky propláchneme, abychom je zbavili přebytečného práškového škrobu, a necháme je několik hodin namočené, nejlépe přes noc. Poté z nich vodu slijeme a…
Tapiokové perličky namočíme na 6 hodin do dvojnásobného objemu vlažné vody. Sojové mléko nalijeme do velkého hrnce a dáme vařit. Přidáme špetku soli a oba druhy cukru.…
Tapiokové perličky propláchneme a namočíme nejméně na 2 hodiny do studené vody (lze i přes noc). Namáčecí vodu slijeme, tapioku přendáme do silnostěnného hrnce, zalijeme…
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit
Pomalu grilovaná žebra: Vychutnejte si šťavnaté maso vonící kouřem a kořením
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!