Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tapiokový škrob - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 473 kJ /
352 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,00 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Bezlepkový kváskový chléb

Bezlepkový kváskový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do misky dáme rýžovou mouku, kvásek a opatrně přiléváme vodu - té dáme tolik, aby měl kvásek hustotu přibližně jako hořčice. Zakryjeme folií a necháme 10 - 12 hodin zrát…

Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nekynuté lívance připravíme během chvilky a díky použitým surovinám jsou zdravější než klasická verze. K oslazení použijeme med či sirup a do těsta přidáme řepu, díky…

poslirecept

20 min