Broskvová margarita
Recept ještě nebyl hodnocen1. V malé hrnci zahřejeme vodu a cukr, dokud se úplně nerozpustí a voda je čirá. 2. Necháme vychladnout a přidáme limetkovou šťávu. 3. Oloupeme broskve, např. škrabkou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. V malé hrnci zahřejeme vodu a cukr, dokud se úplně nerozpustí a voda je čirá. 2. Necháme vychladnout a přidáme limetkovou šťávu. 3. Oloupeme broskve, např. škrabkou…
základ na margaritu: 1. V malém hrnci zahřejte vodu a cukr, dokud se úplně nerozpustí a voda je čirá. 2. Nechte vychladnout a přidejte limetkoou šťávu. 3.…
Všechny ingredience perfektně smícháme včetně ledu. Nalijeme do sklenice a můžeme ozdobit kouskem melounu.