Dýně…podzim je tady
Recept ještě nebyl hodnocenvykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na malé kousky a z každého uděláme pevnou bulku. Po krátkém odpočinku ji lehce zploštíme (já jsem zploštila zbytečně hodně,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na malé kousky a z každého uděláme pevnou bulku. Po krátkém odpočinku ji lehce zploštíme (já jsem zploštila zbytečně hodně,…
Formu na muffiny vystříkáme olejem ve spreji či vytřeme sádlem, do každé dáme naplněnou buchtu spojem dolů, omastíme a pečeme jako klasické buchty. Výsledkem jsou…
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na potřebný počet malých dílků a z každého uděláme bulečku.Po kratším nakynutí (5-10 minut) každou bulku omoučíme, zploštíme a…
Klasickým způsobem zaděláme kynuté těsto. Nemělo by být moc tučné a hutné.Jakmile vykyne, dáme ho na vyšší plech, pěkně vymazaný máslem, lehce vysypaný třtinovým cukrem…
Čerstvé a křupavé houstičky, pletené ze dvou pramenů, nesmí u snídaně chybět. Jejich pletení není nijak složité - dle velice názorného návodu a fotopostupu to zvládnete…
Suroviny na těsto smícháme a vypracujeme těsto, aby se nelepilo na mísu ani vařečku. Na náplň smícháme tvaroh, žloutky, pudingový prášek, citronovou kůru, cukr a…