Těstovinový salát BOMBA!
Recept ještě nebyl hodnocenNa malé lžičce oleje prohřejeme pokrájenou cibuli s paprikou (2-3 minuty), vyndáme z pánve na talířek, tak aby olej na pánvi zůstal. Do tohoto výpeku dáme orestovat na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na malé lžičce oleje prohřejeme pokrájenou cibuli s paprikou (2-3 minuty), vyndáme z pánve na talířek, tak aby olej na pánvi zůstal. Do tohoto výpeku dáme orestovat na…
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Konečně si můžete pochutnat i na "nezdravých" jídlech bez výčitek!
Šéfkuchař hotelu Pupp: Na tento legendární vajíčkový salát do našeho hotelu chodí i Jiří Bartoška