Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilapie - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tilapie pod peřinkou

Tilapie pod peřinkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zapékací misku vymažeme máslem nebo olejem, cibuli nakrájíme na proužky a dáme do misky. Filety ryby osolíme, posypeme kořením a dáme na cibuli. Rozmícháme vejce v mléce…

Jikotka

45 min

Zapečená Tilápia po středomořsku

Zapečená Tilápia po středomořsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rybu si osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek si orestujeme na troše oleje. Zbytkem vymažeme zapékací mísu. Na dno zapékací mísy dáme brambory, mírně je…

Tilapie zapečená s brokolicí

Tilapie zapečená s brokolicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Růžičky brokolice uvaříme(v mikrovlnce 5 min.),slaninu mírně rozškvaříme,cibuli nakrájíme na proužky.Tilapii osolíme,posypeme kořením,bazalku a rozmarýn rozmělníme v…

Jikotka

60 min

Tilapie na slanině a žampionech

Tilapie na slanině a žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filety osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme z obou stran na oleji. Paj je vyjmeme a do výpeku nakrájíme na kostičky slaninu a na plátky žampiony. Vše promícháváme…

Tilapie na alsaský způsob

Tilapie na alsaský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filety osušíme, osolíme a okořeníme. Poskládáme je do zapékací misky, vymazané máslem a poklademe silnějšími plátky uzeného boku. Na každý plátek ryby rozdělíme zbylé…

Tilápie s tarhoňou

Tilápie s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tilápie má dokonale jemné bílé rybí maso, které nejde cítit rybinou. Je tak vhodná i na první batolecí ochutnávky ryb. Maso stačí pokapat citronovou šťávou a opéct…

Lenka95

35 min

1 2