Plněný hermelín s domácí tlačenkou
Recept ještě nebyl hodnocenHermelín nahoře rozkrojíme, vydlabeme vnitřek - ten nepotřebujeme, můžeme z něho udělat s trochou másla a soli pamazánku.Hermelín naplníme vaječnou tlačenkou a zaklopíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hermelín nahoře rozkrojíme, vydlabeme vnitřek - ten nepotřebujeme, můžeme z něho udělat s trochou másla a soli pamazánku.Hermelín naplníme vaječnou tlačenkou a zaklopíme…
Zbylo mi vařené vepřové maso z hlavy, tak co s tím ? Napadl mě aspik, tak jsem se dala do díla. Maso jsem pokrájela na menší kousky i s uzeným masem (zbylo z uzených…
Uvaříme vejce. Cibuli a salám nakrájíme na kostičky. Přidáme scezenou zeleninu, majonézu a vše smícháme.Nálev ze salátu doplníme do 3 dl vodou. Tekutinu rozdělíme na dvě…