Kuřecí enchiladas
Recept ještě nebyl hodnocenMexická kuchyně je u nás velmi trendy. Enchiladas jsou zavinuté tortilly s náplní a omáčkou. Jejich příprava je snadná a jídlo je plné skvělých chutí. Přesvědčte se sami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mexická kuchyně je u nás velmi trendy. Enchiladas jsou zavinuté tortilly s náplní a omáčkou. Jejich příprava je snadná a jídlo je plné skvělých chutí. Přesvědčte se sami…
1. V malé misce smícháme chilli, koriandr, olivový olej, limetkovou šťávu, sůl, kmín. 2. Ve směsi obalíme kuřecí prsa a dáme grilovat na rozpálenou pánev. Kuře takto…
Pohanku uvařte v dostatečném množství vody doměkka. Pokud vám v hrnci zbyla nějaká tekutina, sceďte ji. Když pohanka trochu zchladne, vložte do nožového mixéru spolu s…
Tenká tortilla, dostatek salátu, rajčata, červená cibule a výrazně okořeněné kuřecí maso, které připravíme na grilu, tvoří jednoduché, jídlo, které je plné chutí a pěkné…
Guacamole: Avokádo rozřízneme po délce a krouživým pohybem otočíme a vyndáme pecku, následně pokrájíte na menší kousky,zakápněte limetovou šťávu, jinak by zhnědlo.…
Ingredience smícháme pouze Salsy Mexicana dáme jen 1 PL. Směsí naplníme tortilly přehneme na polovinu a dokřupava opečeme na oleji. Překrojíme a podáváme se zbylou…
Polovinu jogurtu smícháme s uzenou paprikou, prolisovaným česnekem a oreganem. Filety tresky pokrájíme na stejně velké kousky, asi 2 cm široké. Ryby osolíme, opepříme…
1. Kuřecí prsa uvaříme v osolené vodě, necháme lehce vychladnout a vidličkou "roztrháme" nebo nakrájíme menší kousky. 2. Ve středně velké pánvi rozpustíme máslo,…
Lososa pokapejte limetovou šťávou a nechte odstát. Do hmoždíře vložte lístky estragonu, nakrájený česnek, špetku soli, limetovou šťávu a pár kapek olivového oleje.…