Růžové těstoviny se sekaným vejcem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka, vajíčka natvrdo. Do kastrůlku vyklopíme celý obsah skleničky s treskou, prohřejeme, přidáme smetanu, omáčku provaříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 987 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka, vajíčka natvrdo. Do kastrůlku vyklopíme celý obsah skleničky s treskou, prohřejeme, přidáme smetanu, omáčku provaříme…
Královna Alžběta II. a princ Filip: Na jejich svatbě se podávala tříchodová snídaně, součástí byla dušená koroptev
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Recept na volné odpoledne: Užijte si relax i rodinnou zábavu