Lehký těstovinový salát s tuňákem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny vaříme v osolené vodě. Mezitím si nakrájíme papriku a zelí na kostičky a dáme do mísy. K tomu přidáme tuňáka, vychladlé těstoviny a nakonec vmícháme ochucený …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 603 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny vaříme v osolené vodě. Mezitím si nakrájíme papriku a zelí na kostičky a dáme do mísy. K tomu přidáme tuňáka, vychladlé těstoviny a nakonec vmícháme ochucený …
V míse smíchejte suroviny na těsto, pomocí rukou vypracujte bochánek a nechte ho alespoň hodinu odležet v lednici. Po hodině těsto vytáhněte, vyválejte z něho placku a…
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí