Domácí tatarka
Recept ještě nebyl hodnocenNa jemno nakrájíme cibuli, smícháme s tvarohem.Přidáme asi půlku smetany, podle toho, jak chceme mít tatarku hustou.Nakonec přidáme rozdrcený česnek, opepříme, osolíme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 543 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 5,60 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 3,20 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Na jemno nakrájíme cibuli, smícháme s tvarohem.Přidáme asi půlku smetany, podle toho, jak chceme mít tatarku hustou.Nakonec přidáme rozdrcený česnek, opepříme, osolíme.
Rozmrazené listové těsto vyválíme na plech tak, aby jsme měli malý rantlík. Tvarohy, smetanu, pudink a cukr vymícháme. Do směsi nalámeme Fidorky a smícháme. Vylijeme na…
Celá vejce s cukrem a esencí vyšleháme do bělavé pěny, postupně vešleháme střídavě vodu a olej. Potom opatrně vmíchat mouku s práškem do pečiva a nakonec jahody na…
Vejce, cukr, olej, koření, sušenou i čerstvou kůru z pomeranče pořádně vyšleháme. Do směsi přidáme mrkvičku na jemno a ještě prošleháme. Na ořechovou směs si na…
Tofu a tempeh: Jsou sojové náhražky masa opravdu tak zdravé, jak se říká?
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Jídelníček filmové Barbie: Herečka Margot Robbie musela dodržovat striktní stravovací plán. Základem byl tuňák, zelenina a kuře