Jednoduchý Míša dort
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchaný kakaový piškot, bohatá vrstva lahodného tvarohového krému a čokoládová poleva tvoří výborný dezert, který obvykle známe pod názvem Míša řezy. Tentokrát ho ale…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nadýchaný kakaový piškot, bohatá vrstva lahodného tvarohového krému a čokoládová poleva tvoří výborný dezert, který obvykle známe pod názvem Míša řezy. Tentokrát ho ale…
Překvapte nečekanou návštěvou perfektním dezertem, který zvládnete připravit do půlhodiny. Příjemně sladký pohár skládající se ze smetanovo-tvarohového krému, piškotů…
Sypaný koláč s tvarohovou náplní je doslova plný ovoce, které mu dodá svěžest. Nalezneme v něm nejen rybíz, ale také borůvky a meruňky. Ideální koláč pro horké letní dny…
Použití jogurtu nám zaručí, že těsto tohoto koláče bude naprosto vláčné a jemné. Povrch koláče doplníme svěžími meruňkami a sladkým tvarohem. Chutě nakonec doladí…
Zeleninové placky jsou oblíbené kvůli rychlé přípravě a dobré chuti. Díky cuketě je tato placka navíc pěkně šťavnatá. Naplníme ji salátem, plátky balkánského sýra a…
Tento čokoládový dezert plněný tvarohovým krémem s malinovým rozvarem, politý čokoládovou polevou a hojně zdobený čokoládovými hoblinkami, je prostě symfonií chutí.…
I velmi jednoduchý dip dokáže pozvednout chuť masa, grilované zeleniny, nebo třeba jen udělat základ pro vrstvu pochutin na jednohubkách. Vyzkoušejte levnou a chutnou…
Mátová roláda je elegantní a osvěžující dezert, který potěší svou lehkostí a výraznou chutí máty. Tento lahodný dezert se skládá z nadýchaného piškotového těsta, jemně…
Koláč, který upečete podle našeho receptu si dobře označte a uložte. Budete ho totiž péct sice poprvé, ale určitě ne naposled. Kypré těsto, tvarohová vrstva a šťavnaté…
Na podzim a v zimě můžeme v obchodech objevit exotické jasně oranžové ovoce kaki. V tomto dortu ho přidáme do korpusu v zajímavé kombinaci s dýní a pomeranči, a také s…
Slaďoučké fíky, bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek, jsou oblíbenou vánoční pochutinou. Pečené fíky, zakápnuté medem a podávané s tvarohem a vlašským ořechem,…
Vynikající linecké řezy s pikantním džemem a tvarohovou náplní se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti, nebo když chcete pohostit milou návštěvu. Skvělé jsou čerstvé,…
Křupavý základ z opečeného pečiva je obložen svěžím tvarohem, který se skvěle doplňuje s jemně uzeným lososem. Tento pokrm je ideální jako rychlá, zdravá a chuťově…
Tento elegantní zákusek vás okouzlí na první pohled i sousto. Kombinace vláčného kakaového těsta a jemného tvarohového krému s nádechem mandlí tvoří dokonalou harmonii…
Tvarohový základ na pomazánku, ze kterého rázem vykouzlíte několik druhů pomazánek, od česnekové po budapešťskou. Můžete také přimíchat nakrájenou čerstvou pažitku a…
Krásné a lahodné dortíčky jako z cukrárny nyní připravíte díky jednoduchému triku s PET lahvemi i doma. Vyrobíte díky nim dokonalé zákusky s tvarohovou náplní a višňovým…
Rybičková pomazánka je stálicí mezi svačinovými pochoutkami. Každý má ten svůj osvědčený recept. Vyzkoušet tak můžete i tento, s vajíčky, lahodným tučným tvarohem a…
Objevte kouzlo tradičních kynutých vdolečků ve slané variantě. Nadýchané těsto doplněné pikantními či sýrovými náplněmi je skvělou volbou na snídani, svačinu nebo lehkou…
Nanuky neodmyslitelně patří k parnému létu, ale dá se na nich pochutnat i mimo toto období. Postačí k tomu pouze tři suroviny a troška vody. Spojení lahodného karamelu s…
Jaro je pomalu za dveřmi. Přivítat jej můžete nejen krásnými, ale také lahodnými mandlovými cupcaky, ozdobenými jarními květy a jahodovým krémem z tvarohu a mascarpone.…
Lahodnou zmrzlinu uvítáme zejména v horkých letních dnech. Z tvarohu a dvou druhů smetany připravíme základ, který osvěžíme šťávou a kůrou z citronu a limetky. Směs…
Snadným způsobem, jak spotřebovat zásoby jahod z minulé sezony, je příprava zmrzliny. Jahody stačí jen chvíli povařit s cukrem a smíchat s ostatními ingrediencemi.…
Jak lépe začít nový den než příjemně sladkou snídaní, která poskytne energii na celé dopoledne. Kupovanou müsli směs protentokrát nechte v obchodě a připravte si vlastní…
V posledních letech přichází teplé jaro velmi brzy a to přeje i rychlému nárůstu rebarbory. Bylo by jí tedy škoda využívat jen jako náplň moučníků, ale využít její…