Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvaroh plnotučný - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Švýcarský koláč

Švýcarský koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mouky přidáme kypřící prášek, osolíme, přidáme vychladlé máslo a vodu. Vymaštěnou formu vyložíme těstem tak, aby vznikl alespoň dvoucentimetrový okraj. Dno tě sta…

Dětský "KINDER" mléčný řez

Dětský "KINDER" mléčný řez

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Korpus: Plech (já měla velký 38 x 26 cm a byl akorát) vyložte pečicím papírem a rozehřejte troubu na 175 °C. Do mísy od robotu dejte vejce s cukrem a vyšlehejte do…

dvevtroube

90 min

Pohár s borůvkami

Pohár s borůvkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sametová, hutná, s jemně nakyslou chutí a s báječnou schopností ztuhnout – to je zakysaná smetana. Zakysanka je v kombinaci s tvarohem a ovocem královnou pohárů a…

mika59

25 min

Nepečený dort s tvarohem a ovocem

Nepečený dort s tvarohem a ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Osvěžující nepečený dort je oblíbený díky skvělé chuti a velmi jednoduché přípravě, kterou zvládnou i děti. Tvoří ho vrstvy piškotů proložené banány, meruňkami a…

mika59

25 min

Velikonoční beránek od Nadi Videorecept

Velikonoční beránek od Nadi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Beránek z tvarohového těsta krásně ozdobí naši velikonoční tabuli. Díky tvarohu je příjemně vláčný a nedrobí se. Povrch doladíme světlou nebo tmavou polevou. Nesmí…

NStefancinova

70 min

Bábovka - vláčná tvarohová

Bábovka - vláčná tvarohová

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny suroviny prošleháme ručním šlehačem. Část (asi čtvrtinu) těsta obarvíme mákem, kakaem nebo čímkoliv, co máme rádi,naředíme dle potřeby mlékem.Bábovkovou formu…

Tvarohová "fajnovka"

Tvarohová "fajnovka"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mandlovou esenci a opět šleháme do husté, bílé pěny.Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme máslo a ušleháme do hladké…

rebeka

65 min

Limetkové řezy

Limetkové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

korpus: 1. Troubu předehřejeme na 160°C a čtvercový plech na pečení vel. (vel. 21x21 cm) vyložíme alobalem tak, aby na protilehlých stranách přesahoval. 2. Pečeme 15…

1 2 3 4 5 11