Šišky jako z lesa
Recept ještě nebyl hodnocenŠišky můžete připravit jako nepečenou dekoraci vánoční tabule. Chutnají po čokoládě a do jejich přípravy můžete zapojit i vaše ratolesti, kterým sladké šišky vykouzlí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 409 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,33 g |
Tuky | 3,33 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 2,33 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Šišky můžete připravit jako nepečenou dekoraci vánoční tabule. Chutnají po čokoládě a do jejich přípravy můžete zapojit i vaše ratolesti, kterým sladké šišky vykouzlí…
Tavený sýr, utřený česnek, strouhaný sýr a majonézu smícháme do husté pomazánky.Pomazánkou mažeme sušenky, tyčinky půlíme a zapichujeme po čtyřech na každé straně jako…
Hermelín podélně rozřízneme a ve dvou kusech toustového chleba uděláme formičkou nebo skleničkou otvory o stejném průměru, jako má Hermelín.Pak toustíky zkompletujeme,…
Uzeninu pokrájíme na proužky cca 3,5 - 4 cm. Obalíme v hladké mouce s uzenou paprikou, ve vejcích a podrcených slaných tyčinkách.Smažíme dozlatova v hluboké pánvi nebo…
Připravíme čokoládovou polevu a přidáme mandlové lupínky. Tyčinky, pokud mají hrubou sůl, tak ji oloupeme. Namáčíme v mandlové polevě a necháme ztuhnout.
Obvykle polotovary nepoužívám. Nejsem si ale jistá, že bych tyto tyčinky dokázala upéct lépe. Reklamu dělat nechci, připouštím však, že s tímto výrobkem mě Fornetti…
Kýtu vcelku nameleme na mlýnku na maso. Nakrájíme nadrobno slaninu, cibuli. Rohlíky pokrájíme na kolečka, namočíme do mléka (promačkáme).Do větší nádoby dáme maso,…
Hodiny: Z toustového chleba pomocí kulatého tvořítka nebo sklenice vykrojíme tři kolečka. První dvě kolečka namažeme bylinkovým tvarohem, dáme na sebe a přikryjeme…
Játra odblaníme, nakrojíme na stranách, aby se při smažení nekroutila. Připravíme si marinádu. Smícháme jogurt, vejce, koření a libeček. Játra na noc naložíme do…
Jako první si nachystáme vše, čím budeme Hermelín obkládat a zdobit. Šunku a tvrdý sýr na kostičky, zeleninu, pečivo, natě.Hermelín pak rozpečeme buď v troubě, já na…
Tyto malé květináčky nejčastěji připravujeme jako jedlý dárek, který zajisté vzbudí obdiv, potěší i zachutná. Můžete dle vlastní fantazie tvořit květinky ze zeleniny…
Královna Alžběta II. a princ Filip: Na jejich svatbě se podávala tříchodová snídaně, součástí byla dušená koroptev
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Recept na volné odpoledne: Užijte si relax i rodinnou zábavu