Pomazánka z uzeného kapra
Recept ještě nebyl hodnocenKousky kapra zbavíme kůže a důkladně vykostíme. Maso dáme do misky a za pomoci vidličky rozmačkáme najemno. Přidáme 150 g sýru Lučina, dále najemno nakrájenou polovinu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 608 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kousky kapra zbavíme kůže a důkladně vykostíme. Maso dáme do misky a za pomoci vidličky rozmačkáme najemno. Přidáme 150 g sýru Lučina, dále najemno nakrájenou polovinu…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, přecedíme a necháme vychladnout. Okurky na krájíme na plátky, cibuli nadrobno, rajčata na měsíčky, papriku na proužky. Přidáme k…
Uvaříme si v osolené a opepřené vodě těstoviny, které jsme nejprve propláchli podle návodu. Já je dala na plný výkon do mikrovlnky na 6 minut. Necháme zchladnout. V…
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima