Svěží makrelová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenFilet nakrájíme na malé kousky, vybereme při tom případné kosti. Zamícháme se zakysanou smetanou, přidáme na kolečka nakrájenou cibulku i s natí, dosolíme, dopepříme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 743 kJ / 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,50 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Filet nakrájíme na malé kousky, vybereme při tom případné kosti. Zamícháme se zakysanou smetanou, přidáme na kolečka nakrájenou cibulku i s natí, dosolíme, dopepříme a…
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Proč nechat těsto kynout v lednici? Buchty i mazance budou mnohem lepší, když dodržíte tento postup
10 nejlepších kuchařek pro rok 2022: Bez těchto skvostů se v kuchyni neobejdete!