Jahodový dezert do skleničky
Recept ještě nebyl hodnocenNa vrcholu jara se začnou červenat jahody v záhonku a nastává tak doba k jejich zpracování. Jako víkendový dezert si pak můžete připravit tento lehký smetanový krém do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 008 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Na vrcholu jara se začnou červenat jahody v záhonku a nastává tak doba k jejich zpracování. Jako víkendový dezert si pak můžete připravit tento lehký smetanový krém do…
Keksy rozdrtíme, přidáme máslo, cukr a ořechy. Hmotu rozdrobíme do formy 10x40cm vystlané alobalem, okraje zvýšíme o 1cm. Pečeme při 200°C asi 10minut, necháme…
Troubu předehřejte na 180 ˚C. Spařené mandle vložte do mixéru s nožovým nástavcem a rozmixujte najemno. Sušenky přidejte k mandlím a rozmixujte na jemný prášek.…