Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vavřín - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 758 kJ /
420 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené10,00 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…