Plněné portobello klobouky
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu předehřejeme na 190°C. Portobello oloupeme a vyřízneme jim nohy (mushroom violence!). Na trošce oleje dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Do misky dáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Troubu předehřejeme na 190°C. Portobello oloupeme a vyřízneme jim nohy (mushroom violence!). Na trošce oleje dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Do misky dáme…
Droždí rozdrobte do misky, zasypte cukrem a zalijte trochou vlažné vody. Promíchejte a na teplém místě nechte vzejít kvásek. Poté do mísy prosejte mouku, přidejte sůl a…
V misce si smícháme omáčku z kečupu, oleje, koření, soli a jednoho natřeného stroužku česneku. Nakrájíme si rajčata na slabší půlkolečka, cibuli taktéž, salám na…
Holka u plotny radí: Jak upéct večerní pusinky? Vtip je v jedné přísadě a netradičním postupu!
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák
Jak na zapáchající odpad v kuchyňském dřezu? Pomůže ocet, sůl, soda i obyčejná vroucí voda