Krkovice na medu s česnekem a chilli
Recept ještě nebyl hodnocenNachystame marinádu z oleje, Adamových žeber, česneku, medu, kečupu a koření. Dávám podle chuti (pálivé mi nevadí, takže si dávám trochu víc chilli a česneku) a maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 725 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,40 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 4,96 g |
–– mononenasycené | 3,87 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nachystame marinádu z oleje, Adamových žeber, česneku, medu, kečupu a koření. Dávám podle chuti (pálivé mi nevadí, takže si dávám trochu víc chilli a česneku) a maso…
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky. Na okrajích nařízneme, posypeme kořením po obou stranách a paličkou do masa důkladně vklepeme.Na pánvici rozpálíme tuk a…
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo