Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ananasový punč

Ananasový punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vánoční punč nemusí být jednotvárný svou chutí. Zkuste kombinaci bílého rumu, suššího vína a ananasového kompotu. Překvapí vás svou delikátní chutí. A možná vás i…

Angel 666

25 min

Krémové kuře na víně

Krémové kuře na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

• Maso: Kuřecí/krůtí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, pořádně promícháme. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla a 1 lžíci oleje a maso restujeme dozlatova (s…

jahoda

90 min

Moje cibulačka

Moje cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Zapneme troubu na 160°C Na kolečka nakrájenou šalotku nasypeme na cca 5 dkg zpěněného másla a deci oleje. Na menším plameni zvolna restujeme. Cibulka se nesmí připálit…

janky3

45 min

Jehněčí netradičně

Jehněčí netradičně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mäso prešpikujeme na polovicu rozrezanými strúčikami cesnaku, potrieme olejom, okoreníme a nakoniec osolíme. Vložíme do pekáča a necháme v chlade aspoň 2 hodiny postáť …

tejaja

100 min

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tuňák je jednou z nejběžněji lovených ryb, jeho maso se využívá i na přípravu sushi. Steaky se připravují z nejkvalitnější části ryby, což jsou mohutné svaly podél…

Dooga

15 min

Filé s houbovou omáčkou

Filé s houbovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Omyté rybí filé potřeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a necháme na chladném místě 30 minut uležet. Poté filé přendáme do hrnce, podlijeme vínem a dusíme…

Podzimní rizoto

Podzimní rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krémové rizoto je velmi lahodné a připravit ho není žádná věda. Důležité je použít správné suroviny. Rizoto připravíme se sladkými bramborami a posypeme ho slanou…

xgajovak

30 min

Panenka v bylinkách

Panenka v bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sváteční panenka v bylinkové krustě je lahodné a šťavnaté maso ochucené směsí petrželky, česneku, strouhanky a pepře. Úhledné nakrájená a doplněná rajčatovou směsí s…

poslirecept

40 min

Carne con Salsa de Frutas

Carne con Salsa de Frutas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zpěnit na 4 lžících oleje cibuli, až je měkká. Přidat hovězí maso, osolit, opepřit a opéci do hněda ze všech stran. Podlít vínem a vývarem a dusit asi dvě hodiny. Podle…

evosheek

150 min

Variace na caponatu s ušáčkem

Variace na caponatu s ušáčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu a maso nakrájíme na stejně velké kostičky, dáme do pekáče. Přidáme nastrouhaný česnek, protlak, víno, ocet, sojovku, bylinky, osolíme, opepříme a zakápneme…

Kikis

80 min

Milánské rizoto s hráškem

Milánské rizoto s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Italské rizoto s krémovou konzistencí a parmazánem je pochoutka, kterou není nutné složitě dochucovat. Postačí, když zvolíme správný typ rýže, přidáme víno a dobrý vývar…

poslirecept

40 min

Duhová kachní játra

Duhová kachní játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kachní játra očistíme(neklepeme),posypeme kořením a tymiánem,solí a dáme pomalu opéct na pánev s olejem,mezitím nakrájíme zeleninu-papriku na proužky,zelenou cibulku na…

1 10 11 12 13

Naposledy jste si prohlédli