Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Opilá cuketa

Opilá cuketa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cukety omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Párky pokrájíme na kolečka, cibuli na kostičky. Oloupaná rajčata pokrájíme na kostky. V pánvi rozpálíme olej,…

feferonka

30 min

Brambory se šafránem a hořčicí

Brambory se šafránem a hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Šafránové blizny zalejeme vriacou vodou a necháme 10 min lúhovať. Potom precedíme.Zemiaky nakrájame aj so šupkou na kliny a premiešame s rovnako narezanou cibuľou a…

Polévka "Mexiko"

Polévka "Mexiko"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na drobno s česnekem na plátky a bobkovým listem, pak přidáme zeleninu spolu s rýží, chvíli osmažíme, zalijeme vývarem a necháme vařit…

Bibinka

50 min

Bílé jablko

Bílé jablko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nakrájejte kuřecí maso. Dejte ho do mísy, okořeňte grilovacím kořením, sójovou omáčkou, přidejte vejce a solamyl. Promíchejte a nechte v chladu rozležet. Nechte povolit…

Vepřová játra v alobalu

Vepřová játra v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bravčovú pečeň nakrájame na plátky, zastriekneme vínom a okoreníme. Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme.Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý…

Omáčky Š

Omáčky Š

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčky od Š - první část: Šafránová omáčka Nejprve si namočíme šafrán v bílém víně. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme smetanou, ochutíme bílým vínem…

Rizoto Hakunšáben

Rizoto Hakunšáben

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnce kápněte 2 lžíce olivového oleje a postavte ho na mírný oheň. Nasekejte nadrobno červenou cibuli, řapíky celeru a v hrnci vše lehce restujte. Přisypte…

Lasturky a la přeloučská babička

Lasturky a la přeloučská babička

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mozečky udusíme na másle. Telecí maso i vepřové jazyky uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Z másla, hladké mouky a části vývaru připravíme bešamel.Uvařené telecí maso…

Zvěřinové klopsy

Zvěřinové klopsy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Možno použít zvěřinu srnčí, daňčí, jelení i z černé. Zvěřinu (žebra, krk, plecko odřezky z kýty) dobře vymyjeme a natřeme kašičkou z několika stroužků česneku…

Pečenáče z hub (masáků)

Pečenáče z hub (masáků)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svaříme lák a necháme vychladnout.Houby obalíme a osmažíme.Do přiměřeně velké sklenice navrstvíme houby a cibuli.Zalijeme nálevem, zaděláme a dáme do chladna rozležet…

hilgertom

60 min

1 34 35 36 37 38 47