Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová kýta à la zvěřina v PH

Vepřová kýta à la zvěřina v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatá, dokonale proleželá a plná výrazných chutí – vepřová kýta à la zvěřina připravená v pomalém hrnci je jídlo, které si vás získá. Díky pomalému vaření se maso…

maris

260 min

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Cibulačka se sýrovými toasty

Cibulačka se sýrovými toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibuli překrojíme napůl a poté krájíme na plátky.V hrnci rozpustíme domácí sádlo a v něm necháme cibuli zezlátnout. Poté ji zalijeme vínem a důkladně promícháme.Zalijeme…

Farmářský guláš

Farmářský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hrnec s olejem rozpálíme a nakrájené maso necháme opéct - nemícháme!Když je hodně opečené, osolíme, opepříme, trošku zalijeme a necháme dusit.Na pánvi na oleji…

Bigos v pomalém hrnci

Bigos v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čerstvé zelí nakrouháme, kysané překrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka, ostatní maso na kousky. Cibuli nasekáme na hrubé kostky. Maso obalíme v uvedené…

Srnčí lopatka na červeném víně

Srnčí lopatka na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do strednej misy vložíme cibuľu, cesnak,prilejeme červené víno a olivový olej. Zbytok korenín dobre rozdrvíme (použil som z robota drtič na kávu) a pridáme tiež do misky…

smukoo

180 min

Jednoduchý kapr v alobalu

Jednoduchý kapr v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Filety z kapra pokapeme cotrónovou šťávou, posolíme, pokmínujeme a necháme chvilku odležet. Porci dáme na alobal, poklademe nakrájeným medvědím česnekem, krájenými…

Hovězí divočina

Hovězí divočina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky. Na malé kostičky nakrájenou slaninu, či špek rozškvaříme na troše oleje a maso na něm necháme zprudka zatáhnout. Poté maso…

Kroupovka

60 min

Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očištěná játra potřeme olejem, vložíme do pánve, přidáme nasekanou cibuli a česnek a asi 5 minut opékáme. Přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky slaniny a dáme asi…

Omáčka z červené řepy

Omáčka z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Červenou řepu důkladně omyjeme a uvaříme nebo upečeme. Potom ji oloupeme, nakrájíme a umixujeme nebo ji nastrouháme na jemném struhadle. Na tuku zpěníme drobně…

Rumový zvěřinový guláš

Rumový zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Osmahneme sibuli, zasypeme paprikou, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou…

Ragú z mletého masa

Ragú z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno.Do hrnce dáme pár kapek oleje a začneme restovat cibulku, až zesklovatí,…

Jelení guláš babičky Aničky

Jelení guláš babičky Aničky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Maso pokrájíme na větší špalíčky (asi po 40 g) a naložíme přes noc do vína (víno můžeme trochu zředit vodou, ale ne moc) a přidáme několik kuliček pepře, nového koření a…

Srnčí na víně

Srnčí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí steaky rozkrájíme na poloviny (na cca 5x10cm kousky), můžeme i na menší kousky. Z obou stran je posypeme kořením Divočina, dáme do misky a zalijeme červeným vínem…

1 11 12 13 14 15 32

Naposledy jste si prohlédli