Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí s perníkovou omáčkou

Hovězí s perníkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na másle a slanině orestujeme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Maso očistíme, osolíme, opepříme a obalíme v perníkovém koření. Vložíme na zeleninový základ,…

zizala

150 min

Krůtí smaženky na víně

Krůtí smaženky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme a nakrájíme na malé kousky. Lehce je osolíme, okořeníme tymiánem a obalíme v hl.mouce. Vejce rozšleháme vidličkou a maso v něm obalíme. Na pánvi necháme…

Krůtí vršek na svařáku

Krůtí vršek na svařáku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Víno nalijeme do kastrůlku, vhodíme snítky bylinek, celý pepř a necháme svařit na mírném ohni asi 20 min. Vylouhované bylinky vyndáme a přidáme kalíšek bujonu. Dobře…

Losos s houbami na červeném víně

Losos s houbami na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houby nakrájíme na plátky. Nakrájíme šalotku nadrobno. Nasekáme česnek.Na houbovou omáčku zahřejeme v kastrolu na středním ohni 1 lžíci másla a 1 lžíci olivového oleje.…

mojetara

35 min

Provensálský guláš

Provensálský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso nakrájejte na kostky.Lehce rozdrťte stroužky česneku, mrkev oloupejte a nakrájejte na plátky. Oloupejte a nakrájejte jednu cibuli na čtvrtky a každou…

rascy

220 min

Vepřový guláš s játry a křenem

Vepřový guláš s játry a křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso a játra nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno. Na sádle osmažíme cibuli do zlaté barvy.Přihodíme maso (játra necháme na později) a necháme zatáhnout.Přisypeme…

mika59

75 min

1 29 30 31 32

Naposledy jste si prohlédli