Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřové ragů

Vepřové ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mäso pokrájame na pásiky a spolu s nasekanou cibuľou orestujeme prudko na oleji. Pridáme kečup, soľ, korenie, podusíme kym mäso nie je mäkké, potom primiešame fazuľku a…

Námořnický guláš

Námořnický guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer…

Červené zelí

Červené zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do kastrolu dáme 2 lžíce sádla a na něm smažíme cibuli do sklovata. Poté přidáme hladkou mouku a zlehka osmažíme. Hotovou jíšku dáme stranou.Hlávku zelí pokrájíme na…

Maso s vůní bylinek

Maso s vůní bylinek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houby namočíme do vody.Z jedné PL tuku a hladké mouky usmažíme tmavší zásmažku a dáme bokem. Hovězí a uzené maso nakrájíme na stejnoměrné kousky,cibuli na půlměsíčky…

Anna Kocikova

90 min

Gnocchi po lotrinsku

Gnocchi po lotrinsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme mleté maso a po orestování zalijeme vínem a okořeníme.. Necháme odvařit, přidáme rajčata a cca 8-10 minut podusíme…

Hovězí ragú na rajčatech

Hovězí ragú na rajčatech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na zhruba 2 centimetrové kostky. Cibuli nakrájíme na tenké nudličky a česnek na plátky. Do mísy dáme mouku osolíme a opepříme ji a maso v ní obalíme. V…

Miquel

120 min

Kančí kýta na brusinkách

Kančí kýta na brusinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme…

Svařené víno se zázvorem

Svařené víno se zázvorem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svařené víno se zázvorem zahřeje tělo i duši! Kombinace červeného vína, voňavého koření a pikantního zázvoru přináší příjemné aroma a jemně kořeněnou chuť, která rozzáří…

veganotic

60 min

Hovězí líčka se šípkovou

Hovězí líčka se šípkovou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka důkladně očistíme, osolíme a opepříme. Na hlubší pánvi vhodné do trouby rozpálíme olej a líčka na něm z obou stran zprudka dohněda opečeme. Vyjmeme a do výpeku…

Aloe - užívání

Aloe - užívání

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vše se smíchá dohromady (aloe se rozdrtí v porcelánové míse nejlépe čistou vařečkou nebo nerez nožem nebo dřevěnou paličkou). Med rozpustit ve víně a dá se do tmavé…

clupmi

300 min

Bigos v pomalém hrnci

Bigos v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čerstvé zelí nakrouháme, kysané překrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka, ostatní maso na kousky. Cibuli nasekáme na hrubé kostky. Maso obalíme v uvedené…

1 7 8 9 10 11 31