Řecké pěnové lívance z jogurtu
Recept ještě nebyl hodnocenDejte mouku do větší mísy. V druhé míse rozšlehejte vajíčka s mátou, citronovou kůrou, sodou a jogurtem. Přilejte k mouce a dobře spolu promíchejte. Mátu a citronovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 451 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dejte mouku do větší mísy. V druhé míse rozšlehejte vajíčka s mátou, citronovou kůrou, sodou a jogurtem. Přilejte k mouce a dobře spolu promíchejte. Mátu a citronovou…
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější