Čínská klasika sladkokyselá ryba
Recept ještě nebyl hodnocen1-Rybacie file pokrajame na kocky a dame do misky a posypeme cinskou mletou zmesou 5 koreni ( to je skorica, klincek, koriander, cierne korenie a nove korenie).Pridame…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
1-Rybacie file pokrajame na kocky a dame do misky a posypeme cinskou mletou zmesou 5 koreni ( to je skorica, klincek, koriander, cierne korenie a nove korenie).Pridame…
1-Rybacie file pokrajame na kocky a dame do misky a posypeme cinskou mletou zmesou 5 koreni ( to je skorica, klincek, koriander, cierne korenie a nove korenie).Pridame…
Kdo nechce využít pestré nabídky hotových omáček, může si doma připravit tuto dobrotu sám. Stačí jen mít odhodlání a příslušné suroviny. Pokud se tak rozhodnete, podle…
Smícháme kousky masa s bílkem a škrobem. Vložíme nejméně na 1/2 hodiny do lednice. Zálivku (omáčku) připravíme smícháním sójové omáčky, vína, vývaru, cukru, octa a…
Smícháme kousky masa s bílkem a škrobem. Vložíme nejméně na 1/2 hodiny do lednice. Zálivku (omáčku) připravíme smícháním sójové omáčky, vína, vývaru, cukru, octa a…
V uzavíratelné větší misce promícháme všechny ingredience na marinádu - česnek prolisujeme, zázvoru nastrouháme 1 lžíci, jablko a cibuli oloupeme a nastrouháme najemno.…
Klasické sečuánské kung-pao je oblíbené po celém světě. Tentokrát ho připravíme ve vegetariánské verzi a maso nahradíme marinovaným květákem. Nesmí chybět ani arašídy,…
Na Topkach je uz vela velmi dobrych postupov ako si uvarit kratku sushi ryzu a plus ako ju ochladit a ochutit a cely postup pripravy rolovania bambusovej podlozky. Moj…
Kůži na prsou nařežeme do mřížky, osolíme, položíme na mřížku do pekáče kůží nahoru a vložíme do rozpálené trouby na 220 C. Pečeme z obou stran, dohromady cca 12 minut.…
Prsa si nakrájíme na větší kousky velikosti jednoho sousta. V misce smícháme suroviny na sos a dobře prošleháme. Do další misky si nasypeme hladkou mouku. Na pánvi…
Nejprve namočíme rýžové nudle do teplé vody asi na 20 minut. Zázvor nastrouháme a česnek rozdrtime.Kuře nakrájíme na menší kousky. Já použila stehna, takže jsem nechala…
Steaky se připravují z nejkvalitnějšího masa, tedy z pravé nebo falešné svíčkové, případně z roštěné, stehna nebo i pupíku. Tyto části jsou nejméně namáhané, proto je…
Osvěžující kombinaci najdeme v tomto salátu, na který můžeme upotřebit dary naší zahrádky. Štiplavé ředkvičky, křupavý salát, jemná cuketa, to vše nám dá základ lehkého…
Květák, na růžičky rozebraný, uvaříme v osolené vodě cca 4-5 minut. Přecedíme a necháme okapat. Všechny ingredience na marinádu dobře promícháme.Uvařené růžičky…
Koleno si vykostíme a necháme na něm kůži (je důležitá pro tento pokrm) nakrájíme na 5 cm kostky. Kůži můžeme jemně nařezat, aby se sosík dostal víc do masa. Kostky si…
Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky a ty na nudličky. Nejlépe se nám to bude dělat, pokud maso bude mírně zmrzlé. Vložíme nejméně na 2 hodiny do marinády z ústřicové a…
Nejdříve si připravte rýži nebo nudle, protože příprava salátu je půlminutová záležitost ;-). Nasekejte oloupaný česnek. Omyjte a nakrájejte na kusy salát. Pak ho…
Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být rybí maso, které obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tilápie je šťavnaté až lehce nasládlé a skvěle ho doplní…
Maso odblaníme a otřeme vlhkou utěrkou. Nakrájíme přes vlákno na tenké proužky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a maso v ní necháme marinovat aspoň 2 hodiny v…
Jedním z nejoblíbenějších druhů ryb je bezesporu losos. Předem marinovaný losos oplývá asijskými chutěmi a perfektně jej doplní rýžový salát s kedlubnou, příjemně vonící…
Očistěné krevety osušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme. V misce prošleháme metličkou obě omáčky i víno a necháme stranou. Ve wok nebo jiné pánvi ohřejeme olej…
Nakrájené kuřecí maso osolíme a opepříme. Vmícháme vejce, a 1 lžíci oleje a dobře promícháme. Kukuřičný škrob a mouku smícháme a přidáme ke kuřecím kouskům. Důkladně…
Katsu Japonske rezne podobne ako nase naklepeme, osolime, pokorenime, dame do muky a vajicka. Jediny rozdiel su japonske priezle Panko ktore su specialne mlete s najprv…
Očištěná křidélka rozdělíme v kloubu a dáme do uzavíratelné misky. Přidáme olej, kečup (pokud není domácí, může být kvalitní koupený), špetku soli a pepře. Vše…