Kokosové kuličky
Recept ještě nebyl hodnocenNestihli jste upéct cukroví? Nezoufejte a vyzkoušejte jednoduchý, rychlý a variabilní recept na nepečené kokosové kuličky. Piškoty můžete nahradit sušenkami, vlašáky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 229 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nestihli jste upéct cukroví? Nezoufejte a vyzkoušejte jednoduchý, rychlý a variabilní recept na nepečené kokosové kuličky. Piškoty můžete nahradit sušenkami, vlašáky…
Dunajské vlny, nebo také Sněhurčin dort, to je elegantní moučník, na kterém si pochutnávají už celé generace. Světlý a tmavý korpus, jemný krém, čokoládová poleva a…
Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…
1) Troubu předehřejte na 180 °C. Dortovou formu buď vymažte tukem a vysypejte hrubou moukou, anebo ji vyložte pečícím papírem. 2) Vejce vyšlehejte s cukrem do…
Šťavnaté nepečené kuličky, které uvnitř skrývají třešeň a na chuti překvapí svojí kombinací kokosu, čokolády a rumu. Díky rychlé a jednoduché přípravě jimi můžete oslnit…
Šťavnaté nepečené kuličky, které uvnitř skrývají třešeň a na chuti překvapí svojí kombinací kokosu, čokolády a rumu. Díky rychlé a jednoduché přípravě jimi můžete oslnit…
Hrátky s čokoládou sebou přináší mnoho možností. Základem je vytvořit ve formě z čokolády kalíšek, který budeme plnit další čokoládou, naloženým nebo kandovaným ovocem,…
Nadýchaná bublanina plná ovoce, která je díky kefíru vláčná a vůbec není suchá. Vaječný likér bublaninu příjemně ochutí. Ovoce můžete přidat jakékoli dle chuti a sezóny.…
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme opatrně horkou vodu. Postupně přisypeme sypké suroviny (mouku se sodou a kakao) a střídavě přidáváme s olejem. Nakonec zlehka …
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme opatrně horkou vodu. Postupně přisypeme sypké suroviny (mouku se sodou a kakao) a střídavě přidáváme s olejem. Nakonec zlehka …
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. V menším rendlíku rozpustíme máslo s čokoládou. Vychladlé přišleháme do vyšlehaných vajec.Přidáme mouku, kypřící prášek a kakao.…
Takto naložené višně mohou být součástí různých koktejlů nebo bowlí. Nebo se mohou stát základem pro griotku, či posloužit jako ozdoba různých zákusků nebo součástí…
Tuhá zmes: v miske dobre zmiešame múku s kypriacim práškom (priíp. aj s kakaom)Tekutá zmes: žĺtka vymiešame vo väčšej miske s cukrom, pomaly pridáme vodu a olej a…
Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky našemu receptu ho krok za krokem vykouzlíte i vy. Ovoce můžete obměňovat dle chuti nebo…
Vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem do pěny, přilejeme olej a střídavě pridáváme mouku smichanou s práškem do pečiva a mléko.Těsto nalijeme na plech a…
Výroba višní v čokoládě je běh na dlouhou trať: Višně v lihu je nejjednodušší si připravit v předstihu svépomocí: Velké, pevné, omyté, odstopkované, nevypeckované …
Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme máslo, polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a nakonec přidáme čokoládu nakrájenou na drobné kousky a sníh z bílků.…
Celá vejce šleháme, přidáváme po lžících cukr, šleháme 15 minut do husté pěny, postupně přidáme mouku, kakao a naposledy vychladlé rozpuštěné máslo. Nalijeme do formy,…
Vejce s cukry a solí vyšleháme do pěny. Přidáme olej s mlékem, promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme. Těsto nalijeme do připraveného máslem…
Mák dáme do misky, spaříme horkým mlékem, promícháme a vmícháme cukr. Necháme zchladnout a vsáknout mléko. Omyté a okapané višně vypeckujeme. Zapneme troubu na 180 °C…
Clafoutis je tradiční francouzský koláč plný ovoce, másla a smetany. Oproti naší klasické bublanině obsahuje méně mouky, je tedy vláčný a osvěžující. V třešních také…
Piškoty rozdrtíme najemno. Vodu s cukrem přivedeme k varu a povaříme na mírném ohni přibližně 5 minut. Odstavíme, necháme vychladnout a smícháme s nálevem z višní.Máslo…
Višně z kompotu necháme okapat, vypeckujeme je, posypeme Solamylem a promícháme. Tuk, cukr a citronovou šťávu třeme - šleháme do zhoustnutí a postupně, vždy po jednom,…
Na horké letní dny se hodí odlehčené moučníky plné ovoce. Jedním z nich je i tento se želatinou. Korpus je z nadýchaného piškotu, který doplní oblíbený džem a lahodný…