Černé rohlíky ála kornspitz
Recept ještě nebyl hodnocenPšenici a žito semeleme na kávomlýnku na hrubší šrot, vločky pomeleme jen částečně. Směs zalijeme vřelou vodou a necháme nabobtnat. Suroviny na omládek necháme pekárnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 117 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 3,20 g |
– nenasycené | 18,00 g |
–– mononenasycené | 5,40 g |
–– polynenasycené | 12,60 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 7,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pšenici a žito semeleme na kávomlýnku na hrubší šrot, vločky pomeleme jen částečně. Směs zalijeme vřelou vodou a necháme nabobtnat. Suroviny na omládek necháme pekárnou…
Suroviny na omládek dobře smícháme a zakrytý proti osychání a prachu ho necháme 45-60 minut v teple kynout.Přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které pokyne asi…
Suroviny na omládek necháme pekárnou jen vymíchat, bez předehřevu a pak, v zavřené pekárně, i 45 minut nakynout. Přidáme namočený šrot a zbytek všech surovin a opět…
Alespoň 24 hodin předem si namočíme pšenici a žito. Suroviny na omládek v misce dobře vymícháme a prošleháme v hladké těstíčko, které necháme asi 45 minut kynout. …