Špaldová vločková snídaně
Recept ještě nebyl hodnocenVločky dáme do misky. Přisypeme probrané a omyté hrozinky, brusinky, mandlové lupínky a na kousky nakrájený banán.Mléko ohřejeme a zalijeme jím vločky. Podle chuti…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,60 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 1,96 g |
–– mononenasycené | 0,66 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vločky dáme do misky. Přisypeme probrané a omyté hrozinky, brusinky, mandlové lupínky a na kousky nakrájený banán.Mléko ohřejeme a zalijeme jím vločky. Podle chuti…
Kynuté těsto neznamená jen koláče a bochníky chleba. Můžete jej dát na plech, na něj poskládat ovoce, posypat drobenkou a máte skvělý moučník na snídani nebo ke kávě. V…
Oříšky nakrájíme na menší kousky a všechny suché suroviny, kromě čokolády a rozinek, smícháme v míse.V kastrolku prohřejeme kokosový olej a med, zalijeme tím připravenou…
Zapečená granola je oblíbená a zdravá snídaně, která dodá energii, dobře zasytí a navíc pěkně křupe. Nemusíme ji vždy připravovat na sladko, výborně chutná i slaná verze…
PŘÍCHUTĚ (k 50g základní směsi + 150ml obilného mléka): 1) nastrouhané jablko, rozinky, mletá skořice 2) sušené meruňky, vypeckované datle 3) jahody, hořká…
Mléko dáme do kastrůlku a přidáme vločky. Přivedeme k varu a vaříme 12-14 minut, za občasného míchání.Když kaše zhoustne, osladíme ji podle chuti a přidáme ovoce.Pokud…
Batát okrájíme a nastrouháme. Česnek naškrabeme.V kastrůlku rozehřejeme ghí a přidáme česnek. Necháme jen zavonět.Přidáme batát, vločky, osolíme a podlijeme vodou.…
Jablko nastrouhejte najemno, zalijte vodou a promíchejte s chia semínky. Nechte 5-10 minut odpočívat.V míse promíchejte špaldové a ovesné vločky, kakao, protein a…
Do mísy nasypeme suroviny na základ a zalijeme mlékem tak, aby byly suroviny celé potopené a ještě o 2 cm více. Necháme asi 15 - 20 min. za občasného zamíchání…
Vynikající sušenky s čokoládou a ořechy v základu arašídy chutnajícího křehkého těsta budou ideální svačinkou nebo mlsáním ke kávě. Upečte je podle našeho podrobného…
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější