Domácí oříšková granola/müsli
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí oříšková granola je lahodná směs plná křupavých ořechů, vloček a jemného medového aroma, která vás každé ráno povzbudí. Připravte si ji přesně podle své chuti – s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 431 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,96 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Domácí oříšková granola je lahodná směs plná křupavých ořechů, vloček a jemného medového aroma, která vás každé ráno povzbudí. Připravte si ji přesně podle své chuti – s…
Vejce vyklepněte do odměrky a doplňte do 330 ml mlékem.Pomáhala mi pekárna. Dejte vše tekuté, pak rozdrobené droždí, mouku, vločky a otruby a nakonec sůl. Zapněte…
Ostružiny omyjeme, vložíme do mixéru, přidáme tvaroh, cukr, trochu mléka, vločky a ostružiny. Rozmixujeme. Dáme do skleniček. ozdobíme vločkami a ostružinami.
Dokonale zlatá a zdravá pokožka: Potraviny, které vám zaručí krásné i bezpečné opálení
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
Máme rádi šopák! Jak se mix okurky, rajčat a sýru feta stal bulharským národním pokrmem?