Kanadské kuře
Recept ještě nebyl hodnocenNaporcované kuře osolíme, narovnáme do pekáče, poklademe máslem, podlijeme sklenkou vody a déme péct. Do kastrůlku dáme šálek cibule, kečup, vodu, ocet, sůl, pepř,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Naporcované kuře osolíme, narovnáme do pekáče, poklademe máslem, podlijeme sklenkou vody a déme péct. Do kastrůlku dáme šálek cibule, kečup, vodu, ocet, sůl, pepř,…
Rýmovník (Plectranthus argentatus) je rostlina, která se stále více dostává do obecného povědomí. Jedná se totiž o účinnou léčivku, jež pomáhá především při dýchacích…
Kdo by neznal utopence, lahůdka studené kuchyně, která se báječně hodí k pivu a nejen k němu. Pokud je máte rádi i vy, zkuste si pěkně doma naložit jednu takovou…
Ke krkovici česnek prostě patří. Správně připravené maso se krásně rozpadá. Vyzkoušejte tento recept s lístky šalvěje, které se skvěle hodí právě k vepřovému masu.…
Tradiční utopenci patří mezi oblíbené pohoštění už po mnoho generací. Znáte ale tuto variaci s pikantním nálevem, ve kterém najdete i kečup a hořčici? Naložené špekáčky…
Na zpracování jablíček je nespočet způsobů. Ale taková přesnídávka, na které si pochutnají všichni členové domácnosti, to je výhra i na zimní období. Zkuste a přesvědčte…
Zelí je takovým všelékem a v jakékoliv formě je zdravé a plné vitamínů. Naložte si na zimu sklenici hlávkového zelí s česnekem a feferonkami, které vás zároveň svojí…
Smícháme všechny suroviny kromě kakaa. Ze 4 bílků ušleháme sníh a zamícháme do těsta. Rozdělíme těsto na dvě poloviny a do jedné přidáme kakao. Formu na bábovku…
Užijte si dokonalou kombinaci křehkých piškotů namočených v lahodné kávě, které se spojí s krémovou jemností pudinkové náplně a pikantností džemu. Tato delikátní skladba…
Pečení domácího pečiva je v současnosti velkým trendem. Co může být lepšího než právě upečený, krásně křupavý bochník chleba? Stačí pár surovin, které máme obvykle…
Sulc není náročný na suroviny, ani na přípravu, ale na čas, neboť rosol vznikne jedině při delším vaření. Vychlazený, ztuhlý sulc podáváme s pokrájenou cibulí, pokapaný…
Chcete připravit pro rodinu či návštěvu dezert, ale nemáte času nazbyt? Potom se vám jistě bude hodit mít po ruce náš recept na rychlý moučník. Jednoduchá buchta z…
Bagely jsou velmi oblíbené pečivo v anglosaských zemích. Našly si ale cestu i do tuzemských kuchyní. Hodí se výborně k obložení i jako přílohové k salátu. Jejich výhodou…
Období adventu je dlouhé hlavně pro děti, které čekají na Ježíška. Zkraťte si čekání společným pečením voňavých medových perníčků. Jsou snadné a po upečení je můžete…
Voňavý houbový pokrm navinulé chuti pochází z Krkonoš a připravíme ho z kvásku. Servírujeme ho tak, že uvařené brambory a smažená vejce zalijeme uvařeným kyselem. Kyselo…
Ať už pečete dort nebo jiný zákusek, přijde vám vhod lahodný karamelový krém. Tento jemný máslový krém navíc voní kávou, která se používá k jeho přípravě. Recept není…
Klasické hrk-hrk řezy s mandarinkami zná téměř každá hospodyňka. Jsou osvěžující, šťavnaté a lehoučké. S nadcházejícím chladným obdobím ale tíhneme spíše k jablkům,…
Klasické hrk-hrk řezy s mandarinkami zná téměř každá hospodyňka. Jsou osvěžující, šťavnaté a lehoučké. S nadcházejícím chladným obdobím ale tíhneme spíše k jablkům,…
Všechny suroviny smícháme a dobře vypracujeme, vodu přidáváme po malých dávkách, stačí máčet ruce v teplé vodě. Vypracovanou hmotu rozdělíme na tři kousky a každou…
Zeleninu včetně brambor a cibule oškrábeme a nakrájíme na malé kostičky. V hlubokém kastrolu rozpustíme máslo, přidáme cibuli, česnek, přisypeme maizenu a vytvoříme…
Klasické rohlíky patří mezi běžné pečivo, bez kterého si těžko představíme českou domácnost. Tento osvědčený a podrobný recept nás dovede k dokonalým domácím rohlíkům.…
Klasické rohlíky patří mezi běžné pečivo, bez kterého si těžko představíme českou domácnost. Tento osvědčený a podrobný recept nás dovede k dokonalým domácím rohlíkům.…
Svatomartinská husa, to je pojem! I když husu samozřejmě nepečeme pouze na sv. Martina, bývá tento svátek dobou, kdy si na šťavnaté huse pochutná nejvíce Čechů.…
Jak udělat slanou granolu: Skvěle se hodí na saláty, jogurty i zeleninové pokrmy. Je výživná a křupavá
Jak na kuře na zelenině: Dopřejte si ho v mnoha obměnách. Upečte ho na kořenové zelenině i na zelí
Flake pastry: Jednoduché listové těsto je hotové za patnáct minut, zvládne ho i začátečník, důležité je správně použít máslo