Francouzské máslové buchtičky s vinnou pěnou
Recept ještě nebyl hodnocenBuchtičky s krémem jsou klasikou nejen školních jídelen. Povzneste tento pokrm na vyšší standard a připravte k nadýchaným kynutým buchtičkám pěnu. Ta má základ v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Buchtičky s krémem jsou klasikou nejen školních jídelen. Povzneste tento pokrm na vyšší standard a připravte k nadýchaným kynutým buchtičkám pěnu. Ta má základ v…
Jemné filo trojhránky s lahodným krémem uvnitř a lesklou vrstvou růžového sirupu na povrchu jsou exotickou pochoutkou. Křupavé těsto v kombinaci s nadýchanou náplní a…
Jemné filo trojhránky s lahodným krémem uvnitř a lesklou vrstvou růžového sirupu na povrchu jsou exotickou pochoutkou. Křupavé těsto v kombinaci s nadýchanou náplní a…
Mazanec ze sladkého těsta voní vanilkou, kokosem a je vláčný a měkounký i druhý den. Jeho příprava je navíc otázkou pár minut, o všechno se totiž postará pekárna. Před…
Svátky jara se pomalu blíží. Upečte pro své blízké tematický velikonoční moučník, který na první pohled připomene volské oko. Moučník z kynutého těsta s tvarohovou a…
Zelený čtvrtek je jako stvořený pro jídla se špenátem. Připravte k obědu netradiční přílohu z jáhel a červené čočky, kterou můžete doplnit oblíbeným sýrem, tofu nebo…
Zelený čtvrtek je jako stvořený pro jídla se špenátem. Připravte k obědu netradiční přílohu z jáhel a červené čočky, kterou můžete doplnit oblíbeným sýrem, tofu nebo…
Listové těsto je velmi univerzální surovinou v kuchyni. V tomto receptu do něj zabalíme baby špenát dochucený klasicky česnekem a plátky uvařeného uzeného masa. Takhle…
Tento dort je perfektní volbou pro speciální příležitosti, jako jsou narozeniny, oslavy, nebo svátky jara. Jemný piškotový korpus s máslovým krémem a sladkou marmeládou,…
Tento dort je perfektní volbou pro speciální příležitosti, jako jsou narozeniny, oslavy, nebo svátky jara. Jemný piškotový korpus s máslovým krémem a sladkou marmeládou,…
V této vynikající polévce zužitkujeme spoustu jarních bylinek, díky kterým bude opravdu svěží. Kromě bylinek do polévky přidáme brambory a kysanou smetanu. Stačí krátce…
Na šťovík je ideální vyrazit během jarních měsíců, kdy chutná nejlépe. Křehké listy šťovíku mají osvěžující a kyselou chuť, která dobře vynikne v této polévce. Chuť…
Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. S jarními bylinkami v těstě bude krásně vonět, zejména pak po medvědím česneku. Chléb si…
Rychle připravená sýrová polévka, zasypaná zdravou hrstí medvědího česneku. K osmažené jíšce, stačí přidat pár dalších ingrediencí a výbornou polévku máte do deseti…
Osmažené kuřecí biftečky podáváme s výbornou omeletou ochucenou čerstvými bylinkami, ve které se skrývá uvařený chřest. Přelité šťávou z výpeku chutná výtečně, jako…
Tenká vrstva křehkého těsta, šťavnatá sladkokyselá náplň ze švestek a rebarbory a nazlátlý sníh na povrchu - to vše tvoří tento vynikající koláč, který si jistě oblíbíte…
Rychlý a jednoduchý moučník z křehkého těsta s pikantními kousky rebarbory sypaný sladkými mandlovými lupínky. Tyto koláče jsou výborné jako osvěžující zákusek ke kávě,…
Rebarbora je sezonní záležitost a je potřeba si ji pořádně užít. Je báječná v klasickém koláči na plech, ale můžete ji pro slavnostní příležitost vyzkoušet i v tomto…
Připravte si rychlou a lehkou večeři! Kousky čerstvého sýra, dostatek čerstvé zeleniny, zálivka s příjemnou chutí balzamikového octa a voňavé listy bazalky tvoří chutný…