Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar kachní - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie42 kJ /
10 kcal
Bílkoviny0,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,73 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kaldoun

Kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun. Proslavila ho Magdalena Dobromila Rettigová. Tradiční recept na sytou a hřejivou polévku, ve které…

Mirusha

185 min