Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar rybí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie39 kJ /
9 kcal
Bílkoviny0,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,67 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Rybí kari s kokosovým mlékem

Rybí kari s kokosovým mlékem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme nakrájené bílé části cibulek, plátky česneku, chilli papričku, necháme zpěnit, přidáme kousky ryby, kari, zázvor, kurkumu,…

Bujabéza

Bujabéza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Typicky francouzská polévka plná rybí chuti a zeleniny. V našich podmínkách však můžeme k přípravě použít i rybí filé, jako je tomu v tomto receptu. Bylinky a bílé víno…

Eliza

60 min

Štědrovečerní rybí polévka

Štědrovečerní rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybí polévku připravuje většina z nás jen jednou za rok jako součást štědrovečerní tabule a proto je zapotřebí mít po ruce skvělý recept. Ten Vám přinášíme právě teď.…

Thajská rybí polévka

Thajská rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krevety (garnely) si kuchyňsky připravíme. Ocásky ponecháme, budou se nám lépe konzumovat. Nejprve si připravíme rybí vývar. Hlavičky a krunýře dáme do hrnce se…

rozmarynaH

45 min

Čertovská štika

Čertovská štika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vyfiletovanou štiku naporcujeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Takto opečené porce jemně potřeme Harissou, na kterou dáme…

Krevetová polévka

Krevetová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do rybího vývaru postupně přidáváme nadrobno nakrájenou zeleninu. Nejdříve mrkev a postupně přidáváme celer, petržel a o pár minut později pórek.Nastrouháme kousek…

evosheek

30 min

Risoto s mušlemi a houbami

Risoto s mušlemi a houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Čerstvé mořské plody propereme, přebereme lstury, aby nebyly špatné plody vevniř a byly poživatelné. Rajčata a papriky spaříme, odděláme slupky a nakrájíma na kostičky.…

Gabina_I

30 min

Pstruh z Piemonte

Pstruh z Piemonte

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Rozinky namočíme do vody, ochucené citrónovou šťávou. Cibuli a celer nakrájíme na jemno a zpěníme na…

Rychvaldský kapr se zelím

Rychvaldský kapr se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kapra očistíme, vyřízneme páteř a odstraníme žebra. Odřezky vložíme do hrnce s vodou, přidáme sůl a povaříme. Vývar použijeme k podlévání. Filet co 2 až 3 mm prořízneme…

Kapr na zelenině a rozmarýnu

Kapr na zelenině a rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vyfiletované porce kapra osolíme a posypeme rozmarýnem. Osmažíme prudce po obou stranách. Ve výpeku pak osmahneme nastrouhanou zeleninu, kterou podlijeme rybím vývarem.…

Polievka z morských rýb a plodov mora

Polievka z morských rýb a plodov mora

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V hrnci speníme na oleji nadrobno pokrájanú cibuľu a pór a pridáme pokrájanú dužinu z paradajok. Menšie ryby vypitváme a dáme do hrnca spolu s hlavami s väčších rýb, s…

Rybí filé v rajčatové omáčce

Rybí filé v rajčatové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve si připravíme jíšku : cibuli nakrájíme na kostičky , osmažíme, zasypeme moukou, přidáme papriku, sekaná rajčata, protlak a zalijeme vývarem. Povaříme asi 20…

Miso polévka II

Miso polévka II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do vody vhodíme kousky řasy wakame (je sušená a výrazně zvětší svůj objem) a přivedeme k varu. Mezitím si nakrájíme na kousky bramboru, mrkev, pórek a houby shiitake.…

kaja.f

15 min

Pstruh s anglickou slaninou

Pstruh s anglickou slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli nakrájíme na kolečka. Plátky anglické slaniny a cibulí vyložíme dno pekáčku. Ryby po osušení, nasolení a lehkém okořenění pepřem potřeme rozpuštěným máslem s…

Jiri V.

50 min

Chowder s treskou

Chowder s treskou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji…

Moanka

40 min