Telecí v kmínovém oleji
Recept ještě nebyl hodnocenV oleji rozmícháme kmín a pepř. Necháme odstát. Mezitím si kližku odblaníme, očistíme a nakrájíme na kostky. Ve vhodné míse kostky pečlivě obalíme v oleji s kořením a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,73 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,33 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V oleji rozmícháme kmín a pepř. Necháme odstát. Mezitím si kližku odblaníme, očistíme a nakrájíme na kostky. Ve vhodné míse kostky pečlivě obalíme v oleji s kořením a…
Telecí kýtu naporcujeme na 150g špalíčky. Každý špalíček prošpikujeme kouskem slaniny, maso osolíme a ze všech stran opečeme na trošce rozpáleného oleje. Nakrájený špek …
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení