Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z květáku - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 kJ /
3 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,67 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Nepravá mozečková polévka

Nepravá mozečková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji zpěníme cibuli, doplníme ji strouhankou a osmažíme. Pak na strouhanku rozklepneme vejce, za stálého míchání necháme ztuhnout, zalijeme vývarem, dochutíme…

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Veškerou zeleninu si očistíme. Uvaříme si do měkka květák s kořením ve vodě – množství i druhy dle sebe. Květák vyndáme, vývar si uchováme pro další využití. Květák…

Grilovaný květák se sýrovou omáčkou

Grilovaný květák se sýrovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ugrilovat můžete téměř cokoliv, třeba takový květák, který předem naložíme do marinády, vonící po bazalce a česneku. Ke květáku připravíme omáčku ze sýru s modrou plísní…

zizala

40 min