Slunečnicový chleba II.
Recept ještě nebyl hodnocenZ vody, Melty, cukru a droždí uděláme kvásek a když vzejde, přidáme ostatní suroviny a dobře vymísíme těsto. Po jeho vykynutí znovu propracujeme, vytvarujeme bochník,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z vody, Melty, cukru a droždí uděláme kvásek a když vzejde, přidáme ostatní suroviny a dobře vymísíme těsto. Po jeho vykynutí znovu propracujeme, vytvarujeme bochník,…
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Po signálu přidáme…