Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zemiaky ošúpeme a narežeme na plátky. Do vymasteného pekáčika dáme vrstvu zemiakov, na ňu na plátky narezanú brokolicu, posypeme na drobno narezanou údeninou a…

Omáčka z okry / Okoro soup

Omáčka z okry / Okoro soup

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Lusky okry důkladně omyjeme ve studené vodě a osušíme. Nadrobno nakrájíme, cibuli a rajčata rovněž. Ve velkém hrnci přivedeme vývar k varu, přilijeme palmový olej,…

LinaKucharka

60 min

Nádivka se slaninovým bramborem

Nádivka se slaninovým bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rohlíky pokrájíme na malá kolečka, klobásku nakrájíme na malé kostičky a vše pokropíme vývarem. Přidáme žloutky, změklé máslo, sůl, pepř, kari koření, sušený tymián,…

Jemná bramborová polévka

Jemná bramborová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejprve na kousku másla osmažíme cibulku se slaninou, cibuli ne dohněda, jen zlehka. Zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zasypeme paprikou, přidáme na kostky nakrájené…

Falešná dršťková polévka II.

Falešná dršťková polévka II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vývar přivedeme k varu, mezitím připravíme jíšku z másla, cibule a hladké mouky, až bude jíška zezlátlá, odstavíme ji z plotny po chvilce do ní přimícháme vejce, čímž se…

Polévka z tuřínu

Polévka z tuřínu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tuřín a brambor zbavíme slupky a nakrájíme na kostky. Na másle orestujeme nakrájený pórek nebo jarní cibulky, vhodíme tuřín a brambor, osolíme, okořeníme muškátovým…

Pelmeně

Pelmeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z mouky, vejce a vody vypracuji těsto, nemá se lepit ani drobit. Mleté maso důkladně promíchám s vodou, (řádné propracování nevytvoří z vařeného masa tvrdé kousky),…

J. A.

60 min

Krčmářská masová směs

Krčmářská masová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřovou kýtu a roštěnec nakrájíme na nudličky, promícháme se solí, kari kořením, vejci a solamylem. V chladu necháme chvíli odležet. Maso poté smažíme za neustálého…

Dušený houbový bůček

Dušený houbový bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Libový vepřový bok bez kosti pokrájíme na plátky, které osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem.Cibuli pokrájíme a na trošce tuku osmažíme lehce dozlatova, pak…

1 14 15 16 17 18 73