Wasabi zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocen1. V menším kastrolu zahřejte smetanu, dokud nedosáhne bodu varu, poté stáhněte na minimum. 2. Žloutky s cukrem vyšlehejte ručním šlehačem, zašlehejte do kastrůlku se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 571 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. V menším kastrolu zahřejte smetanu, dokud nedosáhne bodu varu, poté stáhněte na minimum. 2. Žloutky s cukrem vyšlehejte ručním šlehačem, zašlehejte do kastrůlku se…
Plněná pečená jablka: Nadívaná ochuceným tvarohem a polévaná omáčkou z kysané smetany chutnají skvěle
Francouzská cibulačka: Božský vyprošťovák, který se dostal z tržiště až na královský stůl
7 důležitých potravin, které dovezl Kolumbus z Ameriky do Evropy: Jsou mezi nimi brambory, rajčata i kakao